Aantal personen: 4
1 zak mosselen
200 à300 gr rauwe ham
2-3 eieren
paneermeel
boter
kant en klare kerriesaus
Kook de mosselen gaar, haal ze uit de schelp en laat ze afkoelen. Rijg 6 mosselen aan een satépen dicht tegen elkaar. Wikkel een plak ham om de mosselen en duw de ham rondom de mosselen goed vast. Haal de spies door losgeklopt ei en daarna door de paneermeel. Herhaal dit nog een keer.
Bak de mosselspiezen vlak voor het opdienen krokant in wat boter.
Leg 3 spiezen per persoon op de borden met wat kerriesaus.
Eet er kruidenstokbrood bij of rijst en salade.
Bereidingstijd: ca. 20 minuten.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |